3D YAZICILAR İLE KURUMSAL HEDİYELER

by 3Durak Arge
3D YAZICILAR İLE KURUMSAL HEDİYELER

3D baskı makineleri ve 3D yazıcılar ile birbirinden şık ve etkileyici kurumsal hediyelere sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? 

İş arkadaşlarınıza, çalışanlarınıza yada müşterilerinize kurumsal bir hediye vermek istediğinizde ne hediye edeceğinizi bulamıyor olabilirsiniz. Bu nokta da kurumsal bir hediye arayışına giriyorsanız doğru adrestesiniz. 3D baskı makineleri ile aklınızda ki tüm ürünleri kusursuz bir şekilde 3 boyutlu bir hale getirebilir ve dilediğiniz kişiye dilediğiniz hediyeyi vermenizi sağlayabiliriz. Kurumsal hediyeler konusunda kafa karışıklığı yaşıyor ve ne hediye edeceğinizi tam olarak bilmiyorsanız size özel 3d tasarımlar ile istediğiniz modeller istediğiniz adetlerde üretilebilir.

 3D yazıcılar ile elde edilen birbirinden şık ve göz kamaştırıcı kurumsal hediyeleri dilediğiniz kişiye hediye edebilirsiniz. Şimdi gelin 3D yazıcılar ile kurumsal hediyelerin nasıl hazırlandığını hep birlikte inceleyelim. 

3D Yazıcılar ile Kurumsal Hediye Nasıl Hazırlanır?

Bir 3B yazıcı, 3B yazdırma işlemi sırasında yapı nesnesine katman katman filament eklediği için 3B yazdırma, eklemeli yazdırma veya eklemeli üretim olarak adlandırılabilir. Bu şekilde üretim nesnesi sıfırdan ortaya çıkar. Bu da kurumsal hediyelerinizi kişiye özel bir şekilde 3 boyutlu yazılar ile yazdırabilmeniz olanak tanır.  Oluşturulan nesneye küçük parçalar halinde baskı malzemesi (filament) eklenir. Filamentin ilk ince tabakası düz bir çalışma masası yüzeyine yerleştirilir. Bundan sonra bir sonraki katman birincinin üzerine eklenir. Yani amaçlanan nesne, bir 3B yazıcı yardımıyla katman katman büyümektir.

Hazırlık Süreci

3D baskı, geliştirme cihazının bir üretim prototipini oluşturmanın en hızlı ve kolay yolu olduğundan, seri üretime veya seri üretime başlamadan önce kanıtlamak ve test etmek için bu şaşırtıcı değildir. Herhangi bir arıza tespit edilirse, tek yapmanız gereken gelen cihazın 3D modelini düzeltmektir. 

3D yazıcı, yeni modeli en kısa sürede basacaktır. Böyle bir olasılık, geliştiricilerin zamanından ve kaynaklarından önemli ölçüde tasarruf sağlar. Bunun yanı sıra kurumsal hediyelerinizi kişiye özel bir şekilde tasarlamak için 3D baskı makinelerinin büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etmek gerekir.  Ayrıca, küçük cihaz gruplarının üretimi için tanımlanan baskı teknolojisinin popülerliğini kazanır. 3D yazıcı teknolojisinin (ve FDM ilkesinin) hızlı gelişimi, yazıcıların ve malzeme maliyetlerinin düşmesine neden olmuştur. 

Belirtildiği gibi, 3B yazdırma için ilk nesne sanal bir bilgisayar 3B modelidir. Bir yazar, özel bir yazılım kullanarak bir bilgisayarda gelecekteki nesneyi katı modelleme (3B model) şeklinde oluşturur. Bu tür sanal 3B nesneler yalnızca elektronik formlar olarak var olur ve uzun zaman önce görüntü çoğaltmada, tasarımcının projelerinde ve bilgisayar oyunlarında popüler hale gelmiştir. 

En Kaliteli 3D Kurumsal Hediyeler

Bu alanda en profesyonel şekilde hizmet veren bir 3B baskı firması ile iletişime geçerek kurumsal hediyelerin 3 boyutlu bir şekilde basılmasını sağlayabilir ve kaliteli, şık hediyeleri sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Firmamız bu alanda müşterilerine en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunmaktadır. Bu kapsamda siz de kurumsal hediyeleri 3 boyutlu bir şekilde tasarlatmak ve hediye etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda sunduğumuz tüm hizmetler ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. 

 

by 3Durak Arge