Ofiste Masanızı Süsleyecek 3D Baskı Objeler

by 3Durak Arge
Ofiste Masanızı Süsleyecek 3D Baskı Objeler

İster evden ister ofiste çalışıyor olun, hepimiz işte önemli miktarda zaman geçiriyoruz. Organize ve verimli bir alana sahip olmak, verimliliğimiz üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir.

Bir 3D yazıcınız varsa, neden ofisinizi zevkinize göre özelleştirecek bazı kullanışlı ve benzersiz modelleri yazdırmak için kullanmıyorsunuz? Başlamanıza ve ilham almanıza yardımcı olmak için, çalışma ortamınıza getirebileceğiniz en havalı modellerin bir listesini  sizler için derledik.

3D yazıcınız yoksa sorun değil. Tek yapmanız gereken, bizimle iletişime geçip istediğiniz tasarımını bize iletmek. Modeliniz hassas bir şekilde üretilip adresinize gönderilecektir.

 

1- Bal Peteği Kalemlik

3D baskı, oldukça harika geometrik şekiller oluşturmamızı sağlıyor. En yaygın ve şaşırtıcı olanlardan biri bal peteği geometrisidir. Bal peteği şekli, kalemleri, keçeli kalemleri ve kurşun kalemleri de saklamak için harika seneçeklerden biridir.

Tasarım Dosyası : Thingiverse

 

2- Kablo Düzenleyici

Bu basit 3d baskı kablo düzenleyici ile masanızdaki tüm kabloları ve kordonları düzenli hale getirin. Kabloları daha az dağınık tutmanın yanı sıra, dolaşmamasını da sağlayabilirsiniz.

Tasarım Dosyası: Thingiverse

 

3- Kulaklık Standı

Çoğu 3D baskı meraklısı bu özel kulaklık standını zaten biliyor hatta çoğu kullanıyor bile. Eğer yapmadıysanız, özellikle pandemi döneminde sürekli konferans görüşmelerde kullanabileceğiniz, 3d baskı kulaklık standı dosyasını sizler için paylaşıyoruz. 

Tasarım Dosyası: Thingiverse

 

4- Ayarlanabilir Telefon Standı

Ofis masasında telefonun yeri sorun olabilmektedir. Ya mouse ile hareketinizi kısıtlar, ya elinizi çarpar düşürürsünüz. Ancak 3d baskı telefon standı tüm bu sorunlarınızı bitirecek. İnternette bir çok 3d baskı telefon standı tasarımı mevcut ancak ayarlanabilir ve bir çok cihaza uyumlu olan tasarım olduğu için sizinle bu tasarımı paylaştık.

Tasarım Dosyası: Thingiverse

 

5- Ayarlanabilir Masa Lambası

Her çalışma ortamı için iyi aydınlatma şarttır. Neden kendimiz yapmayalım ki? Bu tasarım ile kendi tarzını yansıtan renkler kullanarak masa lambanızı yapabilirsiniz. Ayrıca bu modelin tasarımcısı üretecek kişiler için detaylı bir montaj klavuzu da hazırlamış.

Tasarım Dosyası : Thingiverse

 

6- Kartvizit Standı

Bir fuarda yada etkinlinkte kartvizitleri hızlıca toplayabilirsiniz ancak etkinlik sonrası onları organize etmek daha zor olabiliyor. Bu 3d baskı kartvizit standı sayesinde kartvizileri daha iyi ayırabilecek ve aradıklarınızı bulabileceksiniz.

Tasarım Dosyası: Thingiverse 

 

by 3Durak Arge